Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Proiectul casei ieftine Reserva

Proiectul casei ieftine Reserva

    Proiectul casei ieftine, cu o suprafata desfasurata de 140 de metri patrati, a fost realizat de arhitectul Sebastian Irarrazaval pentru a fi vandut si construit in orice locatie. In acest sens, conceptul proiectului lipsit de sit se bazeaza pe utilizarea containerului.
    Cu scopul de a reduce timpul executiei, volumetria casei este simpla si sistemul de constructie se bazeaza pe elemente prefabricate. Volumele sunt aranjate in forma de cruce, iar pentru stabilirea unei relatii stranse cu mediul inconjurator zonele de zi ale casei au fost plasate la etaj, in volumul inalt de 4 metri, orientat spre exterior prin deschiderile largi din sticla. Acest volum rustic este finisat cu placi din otel ce creaza fatade duble in sectiune, cu o patura de aer intre cele doua materiale din interior si exterior. Prin incalzirea placilor exterioare, ventilatia spatiului gol mentine o temperatura confortabila a suprafetelor interioare.
    In privinta materialelor folosite, constructia recunoaste inerenta nesigurantei si imbatranirea inevitabila a acestora drept un pas calculat din procesul cladirii, nu ca o forta ce lucreaza impotriva acesteia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat