Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Renovarea unei case pe doua nivele

Renovarea unei case pe doua nivele

    Arhitectii studioului GGA au fost angajati pentru renovarea unei case pe doua nivele din Sao Paulo, Brazilia. Casa construita in anii 1930 a fost desfigurata in urma renovarilor ulterioare. Propunerea proiectului de renovare a fost de a salva portiuni ale fatadei, de a extinde nivelul parterului unificand locul de luat masa cu bucataria si livingul, de a crea o zona exterioara mai generoasa, contemplativa, despartita de o mica terasa prin camera de joaca a copilului si spatiile utilitare.
    Pentru obtinerea proportiilor initiale ale fatadei, o noua fereastra a fost desenata. Instalatia electrica a ramas vizibila pe peretii si tavanul casei, iar la nivelul parterului au fost inserate trei grinzi si un stalp metalic pentru consolidarea structurii, dupa indepartarea peretilor de compartimentare. Pardoselile si lambriurile exterioare au fost realizate din lemn de pin. Bucataria, locul de luat masa si livingul au fost aliniate pe acelasi perete, intr-un spatiu open space. Cunoscand pasiunea beneficiarului pentru gatit, arhitectii au proiectat o bucatarie lunga de 5 metri si un loc de luat masa de sase persoane. Tot la nivelul parterului, doua usi pivotante cu tamplarie din lemn se deschid spre o curte mica amenajata.
    Etajul casei gazduieste doua dormitoare si o baie. In timpul procesului de curatare a peretilor a fost gasita o fresca in conditii bune, pictata la momentul constructiei casei. O parte din fresca a fost conservata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Dorothyrog (Feb, Wed 01, 2017 / 05:03)
wh0cd856689 [url=http://buymotilium.us.com/]buy motilium[/url] [url=http://ampicillin2016.us.com/]continue[/url] [url=http://buyanafranil.us.com/]buy anafranil[/url] [url=http://atrovent247.club/]cheapest atrovent[/url] [url=http://buycephalexin.us.com/]cephalexin offers[/url] [url=http://nexium2016.us.com/]Nexium By Mail Order[/url] [url=http://celebrex2017.us.com/]celebrex visa[/url] [url=http://serophene.us.com/]buy serophene[/url] [url=http://motilium365.us.com/]Motilium Online[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat