Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Casa ecologica Kentfield

Casa ecologica Kentfield

    Casa Kentfield, cu vederi spre muntele Tamalpais si golful San Francisco, este ancorata in relieful deluros si se contopeste cu mediul natural inconjurator. Casa pe doua nivele a fost proiectata de Turnbull Griffin Haesloop Architects si utilizeaza mai multe strategii de sustenabilitate pentru reducerea impactului asupra mediului.
    Aflata in Kentfield, in nordul golfului, constructia rasare de sub acoperisul verde ecologic. Proiectata pentru a interactiona si pentru a se integra in mediul natural, casa a fost construita exclusiv din materiale naturale.
    Un perete curbat urmareste conturul dealului si ancoreaza casa in teren. In spatele casei, o piscina adapostita de o curte privata este protejata de vanturile regiunii, fiind scaldata in acelasi timp de lumina soarelui. Zonele de zi au fost pozitionate la nivelul superior. Lumina naturala, ventilatia aerului, racirea si incalzirea pasiva lucreaza pentru a reduce necesarul anual de energie. Volume mici orientate spre soare rasar din acoperisul verde, servind drept suport pentru panourile solare si fotovoltaice. Casa mai incorporeaza incalzire in pardoseala, mecanisme de stocare a energiei, colectare si depozitare a apelor pluviale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat