Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Casa Microbiana. Philips Design

Casa Microbiana. Philips Design

    Echipa de design Philips a prezentat Casa Microbiana in cadrul evenimentului Dutch Design Week 2011, un concept ce transforma resturile si gunoiul casei in energie.
    Casa Microbiana foloseste deseurile dintr-o parte a casei pentru a alimenta alta, creand un ecosistem ciclic. Conceptul este vazut ca o masinarie biologica ce filtreaza, proceseaza si recicleaza resturile pe care le privim in mod conventional drept gunoi. Intentia echipei de design este de a apropia omul de natura prin propunerea acestei strategii de dezvoltare a unui ecosistem microbian, echilibrat, in interiorul casei.
    Proiectul face parte din programul Philips Design Probes, program initiat pentru a studia scenarii futuriste bazate pe o cercetare riguroasa intr-o gama larga de domenii. Proiectele Probe sunt menite sa inteleaga viitoarele schimbari tehnologice si socio-culturale in perspectiva dezvoltarii unor scenarii plasate in viitorul apropiat. Aceste explorari sunt realizate in colaborare cu experti si lideri din diferite domenii, fiind culminate de un design provocator, capabil sa dea nastere discutiilor si dezbaterilor in jurul noilor idei si conceptelor de stil de viata.
    Echipa de design Philips, formata din 400 de profesionisti de peste 35 de nationalitati, imbratiseaza discipline diverse precum: psihologie, sociologie culturala, antropologie si cercetari in domeniul designului. Misiunea lor este de a satisface nevoile oamenilor fara a distruge lumea in care traim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat