Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Centrul pentru vizitatori al gradinii botanice din Brooklyn

Centrul pentru vizitatori al gradinii botanice din Brooklyn

    Noul centru pentru vizitatori al gradinii botanice din Brooklyn a fost onorat de catre comisia de design NYC cu un premiu meritat pentru integrarea formei, functionalitatea si sustenabilitatea cladirii. Constructia proiectata de Weiss / Manfredi Architecture stabileste o relatie publica, vizionara, intre oras si gradina.
    Principalul punct de atractie il reprezinta designul acoperisului, conceput ca o extensie a gradinii, contopind arhitectura cu peisajul si redefinind relatiile fizice si filozofice dintre vizitatori si gradina, expozitie si miscare, cultura si natura.
    Prin fuziunea tehnologiilor ingineresti cu peisagistica sustenabila, centrul pentru vizitatori marcheaza implinirea a o suta de ani de la inaugurarea gradinii botanice, o suta de ani de servicii publice oferite si educatie, demonstrand implicarea in problemele mediului.
     Reteaua de colectare a apelor pluviale, impreuna cu acoperisul verde si bazinele de infiltrare bio, faciliteaza filtrarea naturala si controleaza surplusul de apa prin legatura cu sistemul de canalizare al orasului. Solul existent a fost reconstruit pentru a asustine conditiile diverse ale plantatiilor. Bazinele de infiltrare bio absorb apa si o filtreaza de substantele poluante.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mai multe informatii pe Archdaily
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat