Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Amenajarea unei case londoneze

Amenajarea unei case londoneze

    Tigg Coll Architects au transformat casa londoneza a unui client tanar din Kensington, intr-un spatiu modern, contemporan. Au fost indepartate toate compartimentarile, pardoselile si scara existenta ale casei inguste, organizata pe trei nivele, lasand casa goala precum o panza alba de tablou.
    Noua scara este extrudata din peretele finisat cu caramida aparenta, importata din Danemarca, care se intinde pe intreaga inaltime a casei si ascunde structura metalica din spatele ei. Ferestrele asezate pe cele doua fatade exterioare, cat si luminatorul pozitionat in sarpanta acoperisului permit luminii naturale sa inunde spatiul, fluxul acesteia nefiind intrerupt de treptele libere din stejar si de parapetul din sticla al scarii.
    Spatiile de locuit anterioare, de dimensiuni mici, au fost transformate in spatii open-plan. Transparenta suprafetelor si unele piese de mobilier, precum rafturile de vin deschise in ambele parti, delimiteaza spatiile si creeza in acelasi timp o conexiune intre ele, permitand accese vizuale din toate directiile.
    Acoperisul de tip fluture a fost lasat expus. Noul tavan urmareste liniile acestuia si pastreaza inaltimile maxime ale acoperisului sculptural. Luminatorul adapostit in sarpanta acoperisului a fost pozitionat deasupra golului scarii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat