Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Apartament pentru un coregraf

Apartament pentru un  coregraf

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Apartamentul a fost amenajat dupa dorintele beneficiarului, un dansator si coregraf, care era in cautarea unui spatiu flexibil. Scopul amenajarii interioare creata de Cut Architectures este de a oferi continuitate si fluiditate apartamentului de 55 metri patrati, un spatiu cu multiple destinatii ce poate fi lasat liber pentru a se transforma in studioul coregrafului.
    Pereti mobili de compartimentare modeleaza interiorul, dand nastere unui living, unui loc de luat masa, unui birou, dormitor sau spatiu de depozitare. Peretii au fost fabricati din panouri usoare de MDF asezate pe o structura din lemn de pin. Rotite ascunse in grosimea peretilor, in partea inferioara, acorda mobilitate si usurinta in manevrare. Lumina naturala trece prin golurile circulare, creaza tunele de lumina si ofera a ambianta potrivita pentru orele de dans ale proprietarului. Cel de-al doilea perete mobil a fost pozitionat in dormitor si are rolul de a separa spatiul pentru dormit de birou si de a-i asigura intimitatea.
    Interiorul apartamentului este in continua miscare, unde peretii de compartimentare pot modifica proportiile spatiului in orice moment al zilei, prin simple si rapide manipulari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat