Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Arhitectul Martin Lesjak prezinta Public building of the year

Arhitectul Martin Lesjak prezinta Public building of the year

    În perioada 7-8 aprilie 2014, la București va avea loc cea de-a patra ediție a Expoconferinței Internaționale de Arhitectură GIS, unde arhitectul Martin Lesjak va prezenta proiectul Rolling Stones, proiect ce a câștigat marele premiu LEAF Interior Design Awards 2013, la categoriile Public Building of the Year şi Overall Winner.

     Lucrarea Rolling Stones, numită și „Public building of the year” a fost realizată de biroul de arhitectură INNOCAD și reprezintă un nou centru de informare pentru Graz Tourismus, Austria. Arhitecții au apelat pentru reamenajarea clădirii la un design remarcabil prin utilizarea pietrelor „Murnockerl”. Pietrele sunt deosebite deoarece sunt aduse de râu și rotunjite de puterea apei.

     Biroul de arhitectură INNOCAD înființat de arhitectul Martin Lesjak a realizat numeroase proiecte de-a lungul anilor, precum: sediul Samsung din Viena, sediul Microsoft din Viena, XAL Corporate Architecture, departamenul ambulatoriu de neurologie din cadrul LKH Feldbach, sediul Voestalpine, clădirea rezidenţială şi de birouri Am Kai din Graz, clădirea rezidenţială şi de birouri Rose am Lend, nominalizată la Styrian Provincial Construction Prize, precum şi clădirea rezidenţială şi de birouri Golden Nugget. Aceasta din urmă a câştigat Premiul Special la categoria Residential Buildings din cadrul TECU Architecture Award 2005 şi Premiul internaţional pentru arhitectură VELUX 2006.
Competiţiile de arhitectură şi design câştigate în 2012 includ Future Lab Competition, Viena, unde a obţinut Premiul I pentru proiectul Rolling Stones, Graz şi Premiul I pentru HQ OBB Vienna. În 2011, INNOCAD a obţinut același premiu și pentru pentru XAL Corporate Architecture şi Tree of Life – capela protestantă a spitalului de stat Graz.

    La GIS 2014, alături de Martin Lesjak participă arhitecți și designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, câștigători ai concursurilor internaționale la secțiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidențial, sport, băi și multe altele.

    Expoconferința de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier și Iluminat GIS face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectură și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, LAUD, RIFF și CONTRACTOR.

Data, locația: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferință - sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziție tematică
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România
Sponsori: ABB, BASF, SKYLUX
Partener media principal: Igloo
Partener de comunicare: Zeppelin
Partener Media Online: Spațiul Construit
Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde și Acoperișuri.
Website:
www.iegis.ro
Contact: gis@abplusevents.com

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat