Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Beton, lemn si alama in amenajarea buticului Anchoret

Beton, lemn si alama in amenajarea buticului Anchoret

    Studioul Speys a proiectat designul buticului Anchoret din Beijing, care gazduieste hainele unor designeri locali cunoscuti. Arhitectii au vrut sa creeze un dialog intre spatiul interior si obiectele expuse, lucrand in stransa colaborare cu proprietarii buticului. Colaborarea a presupus un proces aprofundat de cautare a relatiilor spatiale corecte, a materialelor potrivite, detaliilor unice si solutiilor de punere in practica a ideilor.
    Patru panouri din sticla formeaza fatada complet transparenta a buticului, incadrata pe toate laturile de o rama din beton iesita in consola. Numele designerilor vestimentari sunt trecute cu indrazneala pe unul dintre panouri, in timp ce logoul Anchoret este aplicat in relief pe peretele din beton.
    In interior, buticul este impartit in patru zone diferentiate intr-un mod subtil: receptia inundata de lumina, cabinele de proba si colectiile pentru barbati sau femei. In toate zonele au fost instalate elemente manufacturiate pentru expunerea produselor, formand un sistem flexibil pentru umerase, incaltaminte, esarfe, genti si palarii. Carlige din alama, rafturi din lemn si bari de sustinere pot fi montate in nisele de sustinere de pe pereti. Astfel, proprietarii magazinului pot schimba frecvent compozitia fiecarui perete in functie de natura obiectelor expuse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Dezeen
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat