Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Avantajele mobilei executate la comanda

Avantajele mobilei executate la comanda

    In amenajarea de interior, mobilierul este cel care imprima personalitate spatiului, dictand nota de stil si viziunea proprietarului. Pentru cei care doresc sa confere un plus de originalitate propriei locuinte, alternativa la mobilierul in serie o reprezinta mobila executa la comanda.

    Proiectele personalizate implica realizarea mobilierului conform schitei si cerintelor dumneavoastra, ceea ce va lasa posibilitatea sa va puneti amprenta in totalitate asupra conceptului mobilierului ce va va insufleti locuinta. Alegerea mobilierului la comanda este recomandata intrucat faciliteaza optimizarea tehnica si functionala a schitei dumneavoastra pentru ca mobilierul sa se poata incadra perfect ca stil si dimensiuni in spatiul destinat, astfel ca fiecare centimentru patrat sa fie utilizat si atent valorificat.

 

    Atunci cand clientul isi formeaza o idee despre mobilierul dorit, insa aceasta nu este bine conturata si definitivata, sarcina specialistilor nostri este aceea de a stabili impreuna cu acesta conceptul de design, precum si imbinarea armonioasa a corpurilor de mobilier cu celelalte elemente decorative din interiorul amenajat.

 

    Flexibilitatea si posibilitatea de ajustare a design-ului este foarte importanta, de aceea acordam o deosebita atentie si dezvoltam proiectul dumneavoastra de la faza initiala, cand specialistii nostri in proiectare si design se pot deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru schite si masuratori, pe toata perioada de executie efectiva a pieselor de mobilier si pana in faza de proiect realizat.

 

    Departamentul Casa Mobila Simex de Comenzi Speciale va pune la dispozitie un portofoliu diversificat de colectii mobila ce pot fi executate la comanda, prin care ne asumam angajamentul de a desavarsi orice asteptare si exigenta din partea clientului in amenajarea unui spatiu deosebit de rafinat si dezvoltat la cele mai inalte standarde.
    Va invitam sa accesati site-ul www.mobilasimex.ro, sectiuna Colectii Mobila, pentru a descoperi calitatea veritabila a mobilierului autentic, ce poarta semnatura Simex.
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: LFZmCDX2zdg (Jul, Sat 23, 2016 / 20:38)
That's a brilliant answer to an inesrteting question http://yyiqvppvhsz.com [url=http://piusxdeih.com]piusxdeih[/url] [link=http://rgiiymumcv.com]rgiiymumcv[/link]
Nume: FnlvRC5a0 (Jul, Sat 23, 2016 / 12:11)
Alirhgt alright alright that's exactly what I needed!
Nume: 960rOBZD5HG (Jul, Fri 22, 2016 / 02:54)
I might be beaitng a dead horse, but thank you for posting this! http://nyrjsurtal.com [url=http://hbvkhb.com]hbvkhb[/url] [link=http://stwgkv.com]stwgkv[/link]
Nume: 4DkSDB6aABW (Jul, Wed 20, 2016 / 19:53)
Could you write about Phcysis so I can pass Science class?
Nume: Cm7YLuyREH (Jul, Wed 20, 2016 / 07:24)
That's really thkining at a high level
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat