Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Birouri amenajate in fosta zona industriala Zablocie

Birouri amenajate in fosta zona industriala Zablocie

    Caracterul industrial al districtului Zablocie a luat nastere la mijlocul secolului al XIX-lea, aici fiind gazduite principalele uzine si fabrici industriale. Momentan, districtul Zablocie trece printr-un proces de revitalizare, iar Muzeul de Arta Contemporana construit aici atrage comunitatea creativa a Cracoviei.
    In acest context, in interiorul unei foste fabrici de cabluri, a fost amenajat sediul agentiei Pride and Glory Interactive. Suprafata de 800 mp cuprinde in principal spatii deschise de birouri, dar si cateva sali de conferinte. Scopul designului interior, conceput de Morpho Studio, a fost de a pastra aerul industrial al fabricii, dar si de a-l transforma intr-un spatiu mai primitor prin introducerea unor elemente familiare.
    Interiorul cuprinde elemente precum rafturi de expunere a premiilor castigate, construite din scari de lemn, elemente in salile de conferinte inspirate din detalii intalnite in hambare, receptia, mese si rafturi alcatuite din placi de lemn recuperate din demolarea fostului sediu al firmei.
    Spatiul post-industrial s-a dovedit a fi fundalul perfect pentru inserarea mobilierului si a accesoriilor originale, menite sa reduca din austeritatea cladirii si sa scoata in evidenta calitatile spatiului interior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat