Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Apartament in San Sebastian

Apartament in San Sebastian

    Apartamentul renovat se afla intr-o cladire rezidentiala din districtul Gros, la cativa pasi de plaja Zurriola din San Sebastian.
    Compartimentarea initiala era caracterizata de o succesiune de incaperi independente ce comunicau prin intermediul unui coridor lung. Fereastra larga a bovindoului era divizata de trei incaperi, importanta acesteia fiind minimalizata iar campul perspectivei redus. Recuperarea spatiului acesteia a devenit punctul central al conceptului proiectului realizat de arhitectii firmei Pauzarq. Livingul, bucataria si locul de luat masa au fost amplasate aici, formand spatiul comun al apartamentului. Aflat in apropierea accesului si cu deschideri ale ferestrelor pe doua fatade, “centrul” casei beneficiaza de o buna ventilare a aerului si iluminare naturala. Restul incaperilor au fost transformate in dormitoare, fiecare cu balcon propriu.
    Renovarea apartamentului scoate in evidenta valoarea structurala a cladirii. Grinzile si stalpii din beton armat au ramas vizibili, textura dura a materialului amplificand potentialul vizual al acestor elemente. Arhitectii au hotarat sa pastreze si pardoseala originala, noua compartimentare parand sa leviteze deasupra finisajului continuu din lemn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat