Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Birourile Philip Morris

Birourile Philip Morris

    Birourile Philip Morris din Gunesli, Istanbul, Turcia, au fost amenajate dupa proiectul arhitectilor Mimari Studio, selectat printr-o competitie din anul 2008. Scopul designului contemporan a fost de a crea un spatiu deschis care incurajeaza comunicarea intre angajati, imbunatateste performantele si dinamismul in cadrul companiei.
    Sediul cuprinde doua corpuri: cladirea birourilor si anexa. Cladirea birourilor cuprinde trei zone de lucru organizate pe un singur nivel, insumand 2500 mp, putand fi accesata prin holul de acces al receptiei. Cele doua nivele ale anexei, a cate 710 mp fiecare, gazduiesc o sala de spectacole si un restaurant.
Materialele folosite variaza in functie de destinatia spatiilor. Patru materiale PVC de culori diferite marcheaza circulatiile, in timp ce mocheta si placile ceramice au fost folosite pentru delimitarea zonelor de lucru. Salile de conferinta si de intalniri au fost si ele tratate intr-o maniera diferita, prin pardoselile din lemn realizate din placi de dimensiuni mari.
    Sala de spectacole si restaurantul ocupa fiecare cate un nivel al cladirii anexate. Sala de spectacole include si o sala multifunctionala cu o capacitate de 180 de persoane, cabine personale si incaperi cu destinatii variate. Circulatiile si foyerul restaurantului pot fi incluse in zona locurilor de luat masa, in cazul evenimentelor cu un numar mare de invitati.
    Sistemul de iluminare asigura conditiile optime pe tot parcursul zilei cu ajutorul sistemelor de control integrate in design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat