Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Brandul SensacionS Catering

Brandul SensacionS Catering

    In incercarea de a crea un brand de la zero, de a moderniza sau infrumuseta un concept asociat in mod traditional cu eficienta livrarii si costurile scazute, cum este cazul unei firme de catering, exista intotdeauna riscul latent de a distruge aerul personal si accesibilitatea pe care o are o astfel de afecere. Arhitectii Denys & von Arend au creat brandul si designul interior al firmei SensacionS Catering, armonizand aceste contradictii nascute din concept. Distributia spatiului si imaginea generala a brandului a trebuit sa indeplineasca cerintele a doua activitati distincte, sa se adreseze mai multor audiente si sa promoveze, in acelasi timp, un catering high-class si unul cu costuri reduse.
    Zona accesului public, marcata de placile ceramice albe si negre, a fost organizata prin plasarea receptiei in centrul ei. Aceasta piesa de mobilier unica, ce introduce un aer cald si primitor in atmosfera monocromatica, cuprinde un pupitru din sticla in care sunt expuse felurile de mancare asemenea unor bijuterii. Franghiile intinse pe tavanul si peretii negri scot in evidenta si integreaza suprafetele in spatiu, aducand in acelasi timp mai multa textura, simbolism, si prin intermediul perspectivei, un sentiment de profunzime a spatiului.
    Brandul si designul interior au luat nastere in acelasi timp. Din acest motiv, culorile si accentele grafice din interior reproduc imaginea brandului si sunt in stransa legatura cu estetica spatiului interior. Simbolismul devine evident in fatada sediului, unde combinatia dintre tiparele grafice, logo-ul firmei, negrul dominant, transparenta sticlei si sistemul de iluminare constituie un preludiu pentru experienta spatiului interior, menita sa stimuleze toate simturile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat