Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Birourile Saatchi & Saatchi din Thailanda

Birourile Saatchi & Saatchi din Thailanda

    Brandul de publicitate Saatchi & Saatchi si-a renovat birourile din Bangkok, Thailanda. Arhitectii Supermachine Studio au reusit sa creeze un mediu de lucru inovator, in care au fost folosite obiecte uzuale pentru a inspira si a stimula creativitatea si imaginatia angajatilor intr-o atmosfera sociala.
    Zona creativa a fost proiectata ca un spatiu deschis, in care este incurajata comunicarea si schimbul de idei. In antiteza cu aceasta, zona manageriala este caracterizata de o atmosfera creata de tonuri inchise la culoare, dar populata cu decoratiuni in culori vii. Intre cele doua, elemente precum peretele cu trofee, biciclete si suprafete vopsite in culori vii, dau viata designului interior.
    Fiecare componenta a fost proiectata pentru a servi nevoilor si functionalitatii spatiilor cu scopul de a-l face distractiv, folositor si totusi familiar. Au fost utilizate obiecte uzuale, exploatate intr-un mod diferit fata de destinatia lor initiala: masa de conferinte construita din biciclete, receptia pe roti din holul de acces s.a.m.d. Cu acelasi scop de a modifica identitatea obiectelor, au fost create separee ce imita compartimentele unui tren, piese de mobilier si corpuri de iluminat in forma de reptile si insecte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat