Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Camera multimedia. Sao Paulo, Brazilia

Camera multimedia. Sao Paulo, Brazilia

   Camera multimedia s-a nascut din reamenajarea unei incaperi. Arhitectii brazilieni YTA au transformat camera nefolosita a unei case din Ribeirao Preto, Sao Paulo, Brazilia.
    Proiectul camerei multimedia da nastere unui dialog intre elementele high-tech folosite si materialele dure. Spatiul este compus din straturi suprapuse: peretii din blocuri de beton, invelisul din lemn si elementele metalice, toate fiind vizibile, expuse, si aranjate intr-o compozitie armonioasa. In centrul atentiei regasim scandurile din lemn de pin, imbracand partial peretii in forme imprevizibile si formand in acelasi timp o parte din mobilierul camerei: rafturi pentru carti si obiecte, masa sau suportul pentru televizor.
    Tehnologia introdusa in camera multimedia ii acorda clientului controlul total asupra mediului interior: luminile, temperatura interioara, siguranta, sistemele audio si video. Toate acestea pot fi manipulate cu ajutorul unei tablete. Elementele vintage care decoreaza rafturile camerei pastreaza memoria tehnologiei analogice, fiind sustinute de textura betonului si a fladerului vizibil pe scandurile din lemn de pin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat