Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Amenajarea moderna si luminoasa a unei case

Amenajarea moderna si luminoasa a unei case

    Arhitectii NatureHumaine au fost angajati pentru renovarea completa a unei case, construita de bunicul clientului, ce gazduieste acum a treia generatie a familiei. Beneficiarii au dorit sa combine cele doua apartamente aflate la etaje diferite printr-o amenajare moderna si luminoasa.
    Datorita poluarii fonice din fata casei, spatiile de zi au fost pozitionate in spate. Avand orientarea catre nord, s-a nascut provocarea de a aduce lumina naturala in aceste interioare. Astfel, spatiul scarii cu inaltimea a doua nivele aduce lumina naturala in centrul casei prin luminatorul pozitionat deasupra.
    La nivelul parterului, un perete din panouri translucide din sticla protejeaza spatiile de locuit de privirile din exterior si functioneaza precum un vestibul in zilele de iarna. Balustrada scarii din lemn stratificat se pliaza in jurul scarii si se transforma la baza intr-o banca pentru locul de luat masa. Doua grinzisoare din otel , intersectate si suspendate deasupra locului de luat masa, reprezinta un element sculptural si un corp de iluminat. Paleta simpla de culori unifica mobilierul din intreaga casa, facut la comanda: placi din otel, rafturi albe din lemn si nuante deschise de lemn natural.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Archdaily

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat