Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Designerul roman Mihai Popescu prezinta proiectul Biutiful, la GIS

Designerul roman Mihai Popescu prezinta proiectul Biutiful, la GIS

    În perioada 7-8 aprilie 2014, la București va avea loc cea de-a patra edițite a Expoconferinței Internaționale de Arhitectură GIS, unde Mihai Popescu (Twins Design), unul dintre cei mai activi designeri ai momentului va prezenta proiectul Biutiful.

     Potrivit specialiștilor, Biutiful, un pub situat în Centrul Vechi al Bucureștiului reinterpretează într-o notă contemporană cultura pub-ului, împletind tradiţionalul cu modernul și „ieftinul” cu preţiosul. Designerul Mihai Popescu a precizat pentru site-ul www.fratelli.ro faptul că interiorul localului este scos în evidență prin mobilierul unic, precum butoaiele Jack Daniels, tanc-urile de bere “custom-made” în Cehia, canapelele Chesterfield și pardoseala care este o combinație de dale frumos pictate, importate din Ungaria. Nu în ultimul rând, mai sunt câteva elemente ce aduc un plus pub-ului, precum capul de ren din fibră de sticlă vopsit multicolor și “iepurele” colantat cu celebra “Rapire din Serai”. Designerul a menționat faptul că printre obiectele ce merită remarcate se găsesc câteva scaune ce datează din 1961 și sunt realizate de arhitectul Friso Kramer. “Scaunele sunt achiziționate de la o școala din Amsterdam, acesta fiind cel mai răspândit model de “scaun studențesc” din Olanda”, a declarat Mihai Popescu.

     Proiectul Biutiful by Fratelli a câștigat în anul 2013 la „Gala premiilor Food&Bar”, premiul I la categoriile „Cel mai bun club” și „Cel mai bun Pub/Bar”. Mai mult, proiectul a fost finalist în cadrul Restaurant and Bar Design Awards 2013

     Printre lucrările de referință ale lui Mihai Popescu mai menționăm proiectul Fratelli, un proiect special cu obiecte realizate unic, precum candelabrul rotund cu diametrul de 20 de metri, ce plutește deasupra Fratelli Studios sau Fratelli Beach&Club Mamaia sau la siragul de “diamante” din Fratelli Lounge & Club. Designerul mai are adăugat în portofoliul său cluburile Cuando, Kristal, Da Vinci și The Office.

     Designerul împreună cu soția sa Nadia, graphic designer si interior designer au realizat un numar impresionant de lucrari, de la amenajari pentru cele mai cool pub-uri bucureștene până la scenografii pentru evenimente și chiar festivaluri.

     La GIS 2014, alături de Mihai Popescu participă arhitecți și designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, câștigători ai concursurilor internaționale la secțiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidențial, sport, băi și multe altele.

 

Expoconferința de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier și Iluminat GIS face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectură și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, LAUD, RIFF și CONTRACTOR.

Data, locația: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferință - sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziție tematică
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România
Sponsori: ABB, BASF
Partener media principal: Igloo
Partener de comunicare: Zeppelin
Partener Media Online: Spațiul Construit
Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde și Acoperișuri.
Website: www.iegis.ro
Contact: gis@abpusevents.com

 

 

Designerul Mihai Popescu


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: ekITZpD8q (Jul, Sat 23, 2016 / 20:38)
Yours is a clever way of thkniing about it. http://vbwaovllgch.com [url=http://zzgfxigxo.com]zzgfxigxo[/url] [link=http://sejtnp.com]sejtnp[/link]
Nume: 98X7Wnsej (Jul, Sat 23, 2016 / 12:12)
Whoa, whoa, get out the way with that good inooamrtifn.
Nume: Eko30yBnZ (Jul, Fri 22, 2016 / 02:55)
That's an expert answer to an inettrseing question http://avzebwq.com [url=http://vahflog.com]vahflog[/url] [link=http://fihbqgi.com]fihbqgi[/link]
Nume: H5z53pKfUSmm (Jul, Wed 20, 2016 / 19:53)
With all these silly weibstes, such a great page keeps my internet hope alive.
Nume: KuVTsoUI6qq (Jul, Wed 20, 2016 / 07:44)
I found myself nodding my noggin all the way thurhgo.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat