Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Noile birouri One Design, Bucuresti

Noile birouri One Design, Bucuresti

    Ultima luna din vara marcheaza inceputul intr-o noua locatie pentru arhitectii ONE DESIGN, totodata si aniversarea a 10 ani de prezenta si activitate pe piata romaneasca.
    Pentru a sarbatori acest parcurs de succes, managementul companiei anunta mutarea activitatii intr-un sediu nou de birouri. Un spatiu deschis, luminos, in aceeasi zona, Piata Alba Iulia, nr. 4, a fost locul care facea posibila realizarea viziunilor arhitecturale. Primul pas fiind facut s-a trecut la urmatoarea etapa si anume partea de design interior. A fost prezentata o propunere de proiect, urmata de discutii privind planurile pentru stabilirea functionalitatii si fluiditatii spatiului, apoi a elementelor componente de design, constructive, mobilier, iluminare. S-au ales materialele care aveau sa fie folosite, s-au prezentat solutiile si a fost aprobat proiectul final. Conceptul general presupune spatialitate si luminozitate, principiu care s-a aplicat utilizandu-se materiale si texturi in nuante naturale, cu accente de culoare pentru impact vizual.

    Designul interior al biroului reflecta procesele creative care se desfasoara in cadrul firmei, calitatea serviciilor sale, si exprima valori ce nu sunt noi, ci care au sadite de acum 10 ani. Spatiul a fost amenajat pentru angajati cu scopul de a incuraja exprimarea libera a acestora prin multiple functionalitati ale spatiului. Schimbarea nu este doar de décor: compania resimte un suflu nou, de inovatie si in felul in care comunica cu partenerii sai.


    Pentru mai multe informatii:
    www.1design.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat