Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Amenajari farmacii. Pharmacy-Cosmetics Atena

Amenajari farmacii. Pharmacy-Cosmetics Atena

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Firma Klab Architects a fost contractata pentru realizarea amenajarii interioare a farmaciei Pharmacy-Cosmetics din Atena.
    Abordarea designului interior si al fatadelor a constat in a crea un context in cadrul unui context existent. Natura conlucreaza cu tehnologiile inovative pentru crearea produselor cosmetice si farmaceutice. Astfel s-a nascut conceptul amenajarii interioare, un mediu tehno-natural, un laborator integrat in natura integrata in oras.
    Fatadele sunt compuse din ramuri de copaci stilizate ce protejeaza interioarele de caldura si razele directe ale soarelui. Copacii fatadelor sustin apartamentele aflate la etajele cladirii, formand un punct de atractie local. Panourile verzi din interior, suspendate de tavan, simbolizeaza frunzele copacilor. Receptia farmaciei respecta conceptul designului interior, devenind elementul central al amenajarii.
    Cabinete din plexiglas si rafturi albe, lacuite, proiectate de arhitecti, creaza o atmosfera unica. O scara metalica coboara la nivelul inferior, in laboratorul farmaciei. Ca o alternativa, acesta poate fi folosit si pentru expunerea unor produse mai voluminoase sau pentru seminarii si mici conferinte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat