Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Wabi-Sabi, Decolieu

Wabi-Sabi, Decolieu

    Arhitectul rus Andrey Gorozhankin, de la studioul Decolieu, a realizat amenajarea interioara a unui apartament din Moscova. Proiectul, numit Wabi-Sabi, si-a luat denumirea dupa principiul estetic japonez ce semnifica abilitatea de a percepe frumusetea in esenta sa. Simplitate fara extravaganta si o armonie a materialelor naturale definesc esenta acestei amenajari interioare.
    Spatiul initial a fost o mansarda de 80 de metri patrati cu un tavan inalt. Proiectul a presupus divizarea acestui spatiu pe verticala, prin adaugarea unui mezanin, o constructie metalica suspendata de grinzile originale ale mansardei. Aceasta solutie a adaugat apartamentului 50 de metri patrati compartimentati in doua dormitoare pentru copii si o baie, in timp ce in spatiul original al mansardei au ramas livingul cu locul de luat masa, bucataria, birou, dormitor matrimonial si doua bai.
    Pentru finisarea peretilor au fost alese straturi subtiri de marmura, iar pentru tavanul curbat, cu o forma organica, o tencuiala pe baza de var si ceara. Cu toate astea, lemnul a ramas materialul cel mai de pret si in acest proiect, viu, organic si mereu placut la aspect si la atingere. Accentele amenajarii sunt date de piesele unice din stejar, realizate de designerul rus Yuri Ryntovt. Cu un design deosebit, ele par a fi dure, neslefuite, dar si rafinate, pozand ca piese de mobilier si sculpturi in acelasi timp.
 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Ericklox (Jun, Sat 17, 2017 / 07:53)
wh0cd5111554 [url=http://apoteket-sverige.se/]kÐ"¶pa viagra[/url] [url=http://buycephalexin.us.org/]buy cephalexin[/url] [url=http://bupropionxl.us.com/]Bupropion XL[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat