Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Architecture Conference&Expo a reunit peste 300 de arhitecti din Romania

Architecture Conference&Expo a reunit peste 300 de arhitecti din Romania

    Peste 300 de arhitecți și specialiști din domenii conexe au participat vineri, în 2 octombrie, la cel mai mare eveniment de arhitectură din Transilvania, Architecture Conference&Expo unde 15 speakeri din țară și din străinătate au împărtășit experiențele lor din domeniul arhitecturii.

    Evenimentul a reunit arhitecți din România care s-au întâlnit la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca pentru a discuta despre Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare. 15 speakeri din țară și din străinătate precum Bas ten Brinke (Amsterdam), Charles Phu (Olanda), Șerban Sturdza (București), Șerban Țigănaș (Cluj-Napoca), Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Attila Beer (Alukoenigstahl), Alin Popescu (CENIT) și Attila Varga (Academia Română) au abordat această tematică în cadrul prezentărilor și dezbaterilor.
    ”Sunt foarte impresionat de mărimea evenimentului și diversitatea audienței deoarece pe lângă arhitecții prezenți, mai sunt și companii, furnizori de servicii care fac din acest eveniment o platformă foarte bună nu doar la un nivel local, ci și internațional. Mă simt privilegiat să fiu aici și să iau parte la acest eveniment, să îmi împărtășesc experiența participanților.” a declarat Charles Phu, fondatorul biroului de arhitectură Office for Architectural Culture din Londra.
    Cei peste 300 de arhitecți prezenți la eveniment au intrat în contact direct cu furnizorii de servicii prin intermediul zonei expoziționale, unde peste 25 de companii și-au promovat produsele. Companii de renume precum CENIT, Alukoenigstahl sau Reynaers au participat la eveniment și au împărtășit publicului inovațiile din domeniile conexe arhitecturii.

    Cea de-a IIIa ediție a evenimentului a inclus un tur al locației Liberty Technology Park, fosta fabrică Libertatea din Cluj-Napoca care a fost restaurată și reconvertită în cel mai mare parc tehnologic din România. Cu ocazia Architecture Conference&Expo, arhitecții au inaugurat corpul D al clădirii.
    Architecture Conference&Expo a fost organizat de Libero Events, agenția de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.


Persoană de contact:
Mădălina Hodorog
Project Manager
Libero Events
Tel: 0741 401 399/0364 110 371
Email: madalina@liberoevents.ro
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: undulgend (Jul, Sat 29, 2017 / 01:32)
http://allocating.one
Nume: alex (Nov, Tue 03, 2015 / 17:34)
Dupa acumularea unei experiente de peste 10 ani in domeniul usilor, in anul 2011 ne-am hotarat sa deschidem aceasta afacere. Vrem sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii, produse, cat si servicii in domeniul usilor de interior.

De ce noi? Serviciile noastre sunt cheia!

Nu cumparati numai usi de interior de la noi! Achizitionati un intreg pachet ce contine:

produse: usi de interior, manere, accesorii;
consultanta: detalii tehnice, detalii de montaj, fisiere in format DWG pentru arhitecti;
montaj cu unele dintre cele mai bune si profesioneste echipe de montatori ce se bazeaza pe o reala experienta in domeniul tamplariei de interior, cat si de exterior.

Ne vom asigura ca veti primi cel mai potrivite usi de interior, in ceea ce priveste raportul pret-calitate!
http://usideinterior.net/usi-culisante/
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat