Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Arhitectul Marti Franch prezinta proiectul Cap de Creus in iunie, la LAUD

Arhitectul Marti Franch prezinta proiectul Cap de Creus in iunie, la LAUD

    Pe data de 3 iunie arhitectul Marti Franch va prezenta în calitate de invitat special în cadrul Expoconferinței de Arhitectură LAUD 2014, de la București, proiectul Cap de Craus, Girona.

    Lucrarea Cap de Craus, Girona a fost catalogată drept cel mai mare proiect de restaurare din întregul bazin Mediteranean și chiar a fost premiat la categoria Restaurare, cu Rosa Barba European Lanscape Prize, la cea de-a 7 Bienală Europenă de Landscape Architecture. Proiectul a inclus deconstrucţia selectivă a 450 de clădiri şi managementul paradigmatic a 42.000 de m3 de reziduuri, reciclarea efectivă a 100 % din material, eliminarea tuturor speciilor exotice invazive a peste 90 de hectare, restaurarea orografiei şi drenajului pentru a restabili eroziunea naturală şi dinamica transportului de sedimente.

    Marti Franch a înființat biroul Estudi EMF în anul 1999, după o perioadă de formare și pregătire profesională în orașe importante din Europa precum Barcelona, Amsterdam, Londra și Berlin. De atunci, biroul său deține un portofoliu bogat care cuprinde o gamă largă de proiecte și de spații publice urbane – parcuri, promenade, pieţe, spaţii înconjurătoare ale clădirilor publice, case şi grădini; proiecte de pregătire a spațiilor naturale pentru utilizare publică – proiecte de zone de agrement, de studiu despre integrare şi impactul asupra peisajului (EIIL), manuale de mobilier şi indicatori urbani, etc.

    Printre proiectele de referinţă realizate de EMF menţionăm amenajarea malurilor râului Têt in Perpignan, proiectul Club Med de restaurare a mediului la Cap de Creus şi programul de amenajare al Punta de Cap de Creus, Grădinile Publice Can Framis în cartierul 22 din Barcelona, cimitirul Laroque des Alberes, zona de agrement Coll de Can Massana în PN de Montserrat, Polul Nautic la Canet de Rosselló, schiţele preliminare ale amenajării peisajului l’Espai Fluvial Llobregat în Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Papiol şi Sant Feliu de Llobregat, staţia de epurare a apei în Perpngna.

    La LAUD 2014, alături de Marti Franch participă arhitecți din țară și din strainatate, care au semnat proiecte de landscape architecture premiate în ultimul an în cadrul concursurilor internaționale de arhitectură.

     Expoconferința de Arhitectură LAUD face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectură și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, GIS, RIFF și CONTRACTOR.

    Data, locația: 3 iunie 2014, Bucuresti
    Structura evenimentului: expoconferință - sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziție tematică
    Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România
    Sponsori: ACO, SEMMELROCK
    Partener media principa: Igloo
    Partener de comunicare: Zeppelin    Partener Media Online: Spațiul Construit     Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde și Acoperișuri.
    Website: www.laud.ro
    Contact: laud@abplusevents.com

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat