Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Centrul pentru studii Rolex

Centrul pentru studii Rolex

    Inaugurat in februarie, in cadrul campusului EPFL – Ecole Polytechnique de Lausanne, centrul pentru studii Rolex a fost proiectat de arhitectii japonezi de la SANNA, o firma de arhitectura recunoscuta international.
    Centrul Rolex cuprinde librarii, locuri de informare, spatii sociale si pentru studiu, restaurante si cafenele, toate deschise atat pentru studenti cat si pentru public. Este o cladire inovativa, cu pante usoare si terase organizate in jurul unor spatii comune. Pentru constructia centrului au fost necesare adoptarea unor noi metode de constructie.
    EPFL este una dintre universitatile de stiinta si tehnologe de top din lume, ocupand prima pozitie in Europa alaturi de universitatea Cambridge. Campusul, cu vedere la lacul Geneva si muntii Alpi, gazduieste peste 4000 de oameni de stiinta si 7000 de studenti.
    Presedintele EPFL, Patrick Aebischer, spune despre noua constructie: “Centrul pentru studii Rolex exemplifica universitatea noastra ca fiind un loc in care granitele traditionale dintre discipline sunt anulate, unde matematicieni si ingineri intalnesc microtehnicieni si experti in neuro-stiinta, pentru a descoperi noi tehnologii pentru imbunatatirea vietii. Invitam publicul in acest spatiu pentru a conveni asupra mesajului: a munci in domeniul stiintei inseamna a muncii pentru evolutia societatii.”
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat