Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Conversia unei biserici in casa de locuit

Conversia unei biserici in casa de locuit

     Arhitectii olandezi LKSVDD Architecten au gasit o modalitate intriganta de a transforma o biserica construita in anul 1928 intr-o casa moderna de locuit. Aspectul exterior si natura istorica a bisericii din Haarlo, Olanda, au fost pastrate, in timp ce interiorul a fost reinventat. Aceasta renovare inteligenta si economica a fost insotita de instalarea unui container cu acoperis verde in curtea fostei biserici, utilizat drept studio.
    Proiectul de renovare a transformat cladirea existenta intr-o structura deschisa, profitand de volumul spatios de 1100 metri cubi. Arhitectii au pastrat vitraliile, usile, capriorii si scena altarului cu scopul obtinerii unui caracter autentic al amenajarii. Piesa centrala a designului interior este scara interioara. Aceasta are si un rol de compartimentare, de separare a bucatariei de living si de biroul resedintei. Vechile placi ale pardoselii originale au fost folosite la placarea peretilor casei scarii, iar rosul treptelor ofera un accent vioi si placut. Scarile conduc catre a doua insertie arhitecturala, in spatiul ce gazduieste dormitorul si baia.
    Clientii au dorit o transformare si o renovare functionala, pura, eficienta din punct de vedere financiar a bisericii, care evoca in acelasi timp caracterul original al constructiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe inhabitat

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat