Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Frumusetea printarii 3D. Europe Building, Amsterdam

Frumusetea printarii 3D. Europe Building, Amsterdam

    Fatada printata 3D a cladirii modulare Europe Building din Amsterdam a fost proiectata de birourile de arhitectura Heijmans si DUS Architects si creata pentru a marca debutul perioadei celor sase luni de Presedintie a Uniunii Europene.
    Incepand cu 1 ianuarie 2016, Luxemburg a predat Presedintia UE Olandei urmand ca, timp de 6 luni, intalnirile oficiale sa aiba loc in aceasta cladire modulara, cu structura demontabila si cu o suprafata de 700mp, ce va gazdui aproximativ 17.500 participanti.
    Fatada alba a fost printata 3D cu forme curbe ce au ca inspiratie yachturile sitului marin, iar in completarea jocului de forme si lumini s-au folosit spoturi colorate Philips si banci albastre texturate si printate, de asemenea, 3D. Fiecare banca se incadreaza perfect in alveolele fatadei, multumita tehnologiei computerizate si designului 3D. Modulele texturate sunt distincte, tocmai pentru a sublinia diversitatea si convergenta tarilor UE. Structura este realizata din straturi de plastic bio lipite intre ele prin metoda FDM (Fused Deposition Modeling).
    “Heijmans a lucrat cu companii creative pentru realizarea acestui proiect ce ne ofera exemplul perfect de cum putem pozitiona Olanda pe harta Europeana ca o tara inovatoare”, afirma Alma Krug, manager Heijmans.

 

 

 

 

 

 

 Mai multe informatii pe Inhabitat
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat