Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Gadget-uri de ultima generatie la Ambient Expo

Gadget-uri de ultima generatie la Ambient Expo

Gadget-uri de ultima generatie: 

sisteme SPA cu bluetooth si usi de garaj care produc energie pentru intreaga casa 

La Ambient Expo intre 18 si 21 aprilie 2013 

 

    Micile sau marile inovatii tehnice isi fac loc din ce in ce mai des in viata fiecaruia dintre noi. Fie pentru a ne usura munca de zi cu zi, pentru a fi un sprijin in “duelul facturilor lunare” sau pentru a ne fi alaturi in momentele de relaxare, acestea ne atrag cu siguranta atentia.

    Doua dintre cele mai recente astfel de inventii vor fi prezente la Ambient Expo, eveniment ce are loc intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO.

    Pentru oricine doreste momente de relaxare insotite de o muzica buna, compania Hydroline vine cu solutia perfecta. BLUEWAVE Spa Stereo System, este un SPA ce are bluetooth integrat. Acesta poate fi conectat la sistemele audio compatibile: FM/MP3/iPod, avand o acoperire de pana la 50 m.

 

    Cei care vor o casa la curte dar care sa “consume putin” pot vedea tot in cadrul Ambient Expo usa pentru garaj care produce energie. MCA Grup Romania prezinta MCA Power Door – usa de garaj special creata astfel incat sa capteze energia solara prin intermediul a doua panouri echipate cu celule fotovoltaice, folosind-o atat pentru actionarea usii, cat si pentru alimentarea altor consumatori casnici. Panourile pot incarca complet acumulatorii usii de garaj in doar 10 ore de expunere la soare. Prototipul Power Door a fost premiat cu medalia de aur la "International Technical Fair" din Plovdiv – Bulgaria si a participat si la concursul de inovatie din cadrul expozitiei internationale Equip Baie, de la Paris. 

    Acestea, dar si multe alte sisteme de ambientare, mobilier, piscine, idei pentru design de interior sunt prezente in cadrul Targului Ambient Expo.

    In aceeasi perioada, ROMEXPO organizeaza si manifetarile: Construct Expo, Romtherm, Antique Market si Expo Flowers & Garden.

 

    Pentru mai multe detalii accesati: www.ambient-expo.ro

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat