Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Incep inscrierile la Architecture Conference&Expo!

Incep inscrierile la Architecture Conference&Expo!

    Peste 200 de arhitecti si specialisti din domenii conexe sunt invitati sa participe in aceasta toamna la cea de-a III-a editie Architecture Conference&Expo ce va avea loc in 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.


     Architecture este cunoscuta ca fiind cea mai importanta platforma de intalnire din Transilvania pentru arhitecti si specialisti din domenii conexe. Cea de-a III-a editie a evenimentului revine la Cluj-Napoca cu un numar mai mare de speakeri si noi subiecte de discutie. Tematica principala pentru aceasta editie este Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurari si Reconversii Inovatoare. Tema doreste sa readuca in discutie modalitati de a integra inovatia in traditional, dar si de a pastra identitatea culturala a fiecarei cladiri asa cum este ea vazuta in context national si international.


     Un eveniment marca Libero Events, Architecture Conference&Expo va cuprinde dezbateri si prezentari sustinute de speakeri de renume la nivel national si international precum Bas ten Brinke (Amsterdam) si Charles Phu (Londra). Printre cei 10 speakeri care au confirmat prezenta la eveniment se numara si arhitecti romani precum Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Caroline Fernolend (Fundatia Mihai Eminesc), Iulia Stanciu (STARH), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Niculae Grama (Pictogram) sau Alexandra Stoica (Das Engineering).
     Pe langa prezentari si dezbateri, evenimentul va include un tur al locatiei Liberty Technology Park, dar si o zona expozitionala deschisa atat participantilor, cat si vizitatorilor care doresc sa intre in contact direct cu furnizorii de servicii.
     Inscrierile la eveniment vor incepe din 10 august. Arhitectii au acces gratuit cu inscriere in prealabil si in limita locurilor disponibile, iar pentru toti ceilalti participanti, organizatorii au pregatit o oferta early bird care poate fi accesata pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro.
     In 2014, Architecture Conference&Expo a adus pe scena locala din Cluj-Napoca arhitecti de renume precum britanicii Bryan Avery (Avery Associates Architects) si Carlos Luna (Zaha Hadid Architects), dar si speakeri romani de renume precum Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Alexandra Stoica (Das Engineering) sau Eugen Panescu (Planwerk). Tematica principala discutata in cadrul celei de-a doua editii a fost Ecosisteme si Arhitectura Sustenabila: principii de proiectare bioclimatica si aplicarea tehnicilor naturale si inovatoare.


     Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.


Persoana de contact:
Madalina Hodorog
Project Manager
Libero Events
Tel: 0741 401 399/0364 110 371
Email: madalina@liberoevents.ro

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Romanhak (Mar, Wed 01, 2017 / 02:29)
Ceea ce pentru mine personal este foarte important e că starea mea dupa pulbere nu s-a schimbat, n-a apărut nici un impact negativ şi nu s-a întâmplat nimic. Am studiat cu atenţie compoziţia Forte Love, comentariile pe forumuri despre el au fost atât de ireale, că am început să mă îndoiasc de eficienţa acestuia. Dar, într-adevăr, toate componente declarate într-un anumit fel excită organismul femeii, schimbând fonul hormonal, inlăturând oboseala si somnul. Cele mai multe probleme cu libidoul sau lipsirea orgazmului merg de la sistemul hormonal. A doua problemă este oboseala cronică de uz casnic. Componenţa aleasă corect în complex acţionează imediat înlăturând problemele serioase. Nici un "miracol" în cadrul Forte Love nu este, de altfel, fitohormonii naturali acţionează de cele mai multe ori mai puternic decât substanţe sintetice.


[url=http://meinebewertung.org/ro/forte-love-o-noua-viata-in-toata-stralucirea-ei-cu-senzatii-sexuale-noi.html]magazine produsele sexuale Forte[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat