Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Piatra naturala pentru amenajari: de Black Friday, reduceri de pana la 90%!

Piatra naturala pentru amenajari: de Black Friday, reduceri de pana la 90%!

     De Black Friday, îţi amenajezi casa cu piatră naturală la preţuri reduse cu până la 90%! Pe 20 noiembrie, pe PiatraOnline.ro ai 50 de produse din piatră naturală (marmură, travertin, ardezie, mozaicuri de piatră naturală) la preţ redus, pentru amenajari de interior si exterior.

    “Odată cu trecerea timpului am înţeles că oamenii îşi doresc cele mai bune produse, însoţite de servicii complete, personalizate, care să ajungă la nivelul aşteptărilor lor”, ne spune Mariana Bradescu, co-fondator Rock Star Construct. “De aceea filozofia noastra e simplă: să construim relaţii profesionale de succes, asigurând servicii excelente şi materiale de cea mai bună calitate”.
    Folosind piatra naturală, vei adauga personalitate oricărui spaţiu: living, băi, dormitoare, holuri, prin placarea unui perete sau a pardoselii (piatra naturală este un bun conductor de căldură, deci este potrivită şi pentru sistemele de încălzire în pardoseală).    Comanda: online sau direct în cel mai mare showroom de piatră naturală!
    Pe 20 noiembrie, poţi achizitiona piatra la super discount-uri fie online, de pe site-ul PiatraOnline.ro, fie direct din cel mai mare showroom de piatră naturală din România, situat în Aleea Teişani, nr. 137 A.

    Livrarea: 24 – 48 de ore, oriunde în ţară
    Transportul este foarte rapid, comanda va ajunge la tine în maxim 48 de ore (două zile lucrătoare), în orice oraş din ţară.

    Servicii complete: consultanţă şi montaj
    PiatraOnline îţi pune la dispoziţie servicii complete: vei primi sfaturi şi recomandări legate de folosirea pietrei naturale în amenajări, informaţii utile legate de montaj şi tratamentul ce trebuie aplicat pentru creşterea rezistenţei materialului şi poti intra în legătura cu o echipa de montatori cu experienţă în lucrul cu piatra naturală, dacă ai nevoie de ajutor la montaj.

    Program de Black Friday
    Pe 20 noiembrie, showroom-ul este deschis de la ora 9 dimineaţa până la ora 20. Dacă nu ajungi în showroom-ul din Bucuresti, poţi comanda foarte repede online.

    Cum te pregăteşti?
    • Înscrie-te pe pagina dedicata campaniei ca să te asiguri că primeşti oferta exact atunci când e publicată;
    • Vino în showroom-ul PiatraOnline, inspiră-te din spaţiile concept, setează-ţi preferinţele şi vorbeşte cu un specialist în piatră naturală; poţi vedea şi cele mai frumoase proiecte de amenajare cu piatra naturala în rol principal, pe blogul PiatraOnline;
    • Pe 20 noiembrie fii prezent în showroom sau online – de obicei, stocurile se epuizează în prima parte a zilei;    De ce să lucrezi cu PiatraOnline?
    O afacere de familie lansată acum opt ani pe piaţa locală, astăzi unul din principalii importatori de piatră naturală, marmură, travertin, ardezie şi elemente decorative pentru grădină, din România. Membru al Marble Institute of America, PiatraOnline.ro (brandul sub care operează Rockstar Construct) a deschis în 2013 cel mai mare showroom de piatră naturală din România.
    Oferim produse de înaltă calitate şi servicii personalizate. Ne situăm în prim–planul industriei de travertin şi marmură având stocuri foarte mari, ce provin din cele mai frumoase cariere din lume. Deţinem o gamă completă de produse de diferite tipuri, finisaje şi dimensiuni pentru orice tip de proiect: materiale tăiate la dimensiune, o mare varietate de pietre naturale şi produse de decor din piatră naturală, la care se adaugă multiple accesorii. Atât această gamă, stocurile impresionante, cât şi preţurile competitive, fac atractivă compania noastra pentru clienţi din cele mai diverse sfere de activitate.


Persoană de contact:
Viviana Zimbilschi
Comunicare si Relatii Publice
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat