Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Restaurantul Surpriza va face turul Europei

Restaurantul Surpriza va face turul Europei

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Incepand cu sfarsitul lunii martie unii norocosi vor avea sansa sa cineze pe acoperisul unor cladiri importante din Europa. Electrolux sponsorizeaza constructia restaurantului “surpriza”, acesta urmand sa faca turul Europei. Va puteti astepta sa-l vedeti aparand pe monumente istorice, acoperisuri, pe varf de stanca sau chiar plutind pe mijlocul unui lac.
    Pavilionul Cub, cum a fost denumit restaurantul, este eficient din punct de vedere energetic si este construit din materiale usoare. Proiectat de arhitectii Park Associati, restaurantul cuprinde un spatiu pentru servit masa cu o capacitate de 18 locuri si o terasa exterioara foarte generoasa. Pavilionul Cub este mai degraba un pentagon divizat intr-un spatiu deschis si o zona flexibila pentru locul de luat masa, cu un spatiu de servire si o bucatarie, toate aranjate in jurul unei terase de 50 de metri patrati. Modulul poate fi foarte usor construit si demontat, poate fi transportat cu trenul, barca si chiar si cu elicopterul pentru a avea acces in zone exclusiviste. Construit pentru orice climat, rece sau cald, restaurantul va putea fi utilizat pe toata durata anului.
    Intreg exteriorul a fost imbracat in aluminiu taiat cu laserul pentru ai conferi o textura si un design geometric. In plus, in constructia sa, s-au folosit materiale inovative din punct de vedere al eco-sustenabilitatii si a economiei de energie.

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat