Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Revolutionarea energiei in Europa de Est: Intalnirea expertilor

Revolutionarea energiei in Europa  de Est:  Intalnirea expertilor

    Fie vorba de energie solară, bioenergie sau energie eoliană – Europa investește în surse de energie regenerabilă. Obiectivul comun al UE: până în 2020 ponderea de energie din surse regenerabile să fie de 20%. Pentru aceasta este nevoie de tehnologii și servicii noi. Progresele din domeniul energiilor regenerabile sunt prezentate la târgurile RENEXPO® - răspândite în toată Europa, organizate de compania REECO. La începutul acestui an, primul eveniment spectaculos a fost RENEXPO® din Ungaria, care a avut loc pentru a șaptea oară. Ceea ce a început cu târgul RENEXPO®, care va ajunge deja la a 14-a ediție pe 26 septembrie, s-a transformat într-o rețea care depășește granițele țărilor.

    Renewable Energy Exposition, pe scurt RENEXPO®, a arătat în Aprilie la Budapesta, relevanța unui forum care a adunat la un loc reprezentanți din sectorul energiei, cunstrucțiilor și serviciilor: peste 2600 de vizitatori, 80 de expozanți internaționali și 400 de participanți la conferințe și-au îmbogățit cunoștințele despre cele mai recente dezvoltări din domeniul energiei fotovoltaice, biomasei sau cogenerării. Un highlight al târgului a fost standul invențiilor, care s-a realizat în colaborare cu Ministerul Național de Dezvoltare și Biroul Național de Inovații. Inovațiile tehnice prezentate aici sunt doar o condiție prealabilă pentru a atinge ținta guvernului Ungar: până în 2020 cel puțin 14,65% din necesitățile energetice să fie acoperite din surse de energie regenerabilă - UE a emis ținta de 13 % pentru Ungaria.

    Polonia vrea să depășească pragul de 15% până în 2020. Anul trecut, cel mai mare bloc din lume a fost construit în orașul Połaniec pentru arderea biomasei. Un impuls important pentru dezvoltarea planificată a energiilor regenerabile o va da următoarea ediție a RENEXPO® Poland, care printre altele se va concentra pe tema de bioenergie. Cel mai mare târg de energie al Poloniei va avea loc pe 16 și 17 octombrie, în Varșovia.

    În noiembrie, REECO oferă la București o nouă platformă pentru a fi mai bine conectați la domeniul energiei din Europa de sud-est. RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE va găzdui între 20 - 22 noiembrie 2013, patru târguri cu tematici specific dezvoltate: RENEXPO® WIND, RENEXPO® SOLAR, RENEXPO® HYDROPOWER și RENEXPO® BIO&CO. Anul precedent târgul a avut în jur de 4.400 de vizitatori și 130 de expozanți.

    RENEXPO® Austria, care va avea loc între 28 - 30 noiembrie 2013, în Salzburg, se specializează de anul acesta pe domeniul RENEXPO® HYDRO și RENEXPO® PV. Târgul pe hidroenergie este cea mai mare întâlnire din 2013 în țările vorbitoare de limba germană, pe când RENEXPO® PV este cel mai mare târg și conferințe pe fotovoltaic din Austria.

     Conducerea din Austria și-a stabilit un obiectiv ambițios: contribuția de energie regenerabilă la producția totală de energie să se ridice la 34% până în 2020, potrivit Agenției Federale de Energie din Austria.

Despre REECO:
Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa, în domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice în construcții și renovări. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 9 târguri și 60 de conferințe organizate anual, de către aproximativ 50 de angajați în România, Germania, Austria, Polonia și Ungaria.
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat