Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Ultimele zile de inscrieri in concursul organizat de Igloomedia si Plot&Coffee SHOP!

Ultimele zile de inscrieri in concursul organizat de Igloomedia si Plot&Coffee SHOP!

    Luni, 16 decembrie este ultima zi în care vă puteți înscrie proiectele de stand de carte&lectură în concursul organizat de Igloo media și Plot&Cofee Shop. Cele mai creative idei vor fi premiate cu un vouchere cadou de la Plot Shop în valoare de 50 lei și publicații Igloo, iar proiectul câștigător va fi realizat și expus la Plot&Coffe Shop din București.

    Juriul concursului este format din lect.dr.arh. Cristina Șerban – director departament „Proiectare de Interior şi Design” UAUIM, București, arh. Adrian Ciocăzanu – Igloo Media, arh. Dinu Răzvan – Plot & Coffee Shop, arh. Sergiu Colavini – Plot & Coffee Shop.

    Tema concursului contstă în realizarea unui stand de carte&lectură Igloo lungimea de 140 si latimea de 50 cm, ce va fi amplasat la Plot&Coffee Shop din București. Standul este destinat vânzării de carte, însă va trebui să aibă integrată și o zonă de expunere, unde cărțile să fie consultate și răsfoite. Designul standului trebuie să includă logo-urile Igloo și Plot&Coffee Shop.

    Tema competiţiei este lipsită de constrângeri legate de materiale sau stil, însă apreciem propunerile ce iau în calcul folosirea de materiale reciclabile ce pot fi găsite într-un centru de plotare. De asemenea, vor fi apreciate calităţi precum inovaţia și nivelul de înțelegere a nevoilor utilizatorilor (vânzător și client)

    Concursul este deschis tuturor celor interesaţi de design, fie studenţi, absolvenţi sau simpli pasionaţi de acest domeniu.

    Ultima zi de înscrieri este luni 16 decembrie!

    Detaliile concursului le gasiti pe https://www.igloo.ro/articole/igloomedia-si-plotcoffee-shop-te-provoaca-la-concurs--2/

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat