Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Topul celor mai mici case prefabricate din lume

Topul celor mai mici case prefabricate din lume

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Pe masura ce casele prefabricate incep sa reprezinte o tehnica de constructie viabila si sustenabila, una dintre lectiile pe care le invatam este aceea care contrazice expresia: “cu cat mai mare, cu atat mai bine”. Cand vine vorba de o viata simplificata in incercarea de a menaja mediul planetei, argumentul suprafetelor mici devine esential. Iata cele mai mici case prefabricate din lume, aflate la limita inferioara a suprafetelor minimale.

 

    Weehouse

     La un pret de 1345 $ per metru patrat, Weehouse este un modul ce poate fi inserat in orice sit, inclusiv pe terasa unui acoperis. Aparent foarte mica, casa este o resedinta moderna construita din lemn, pe structura metalica.

 

 

 

     Tiny Tumbleweed House

     Construita dupa filozofia personala si inclinatia spre locuirea low-impact a autorului Jay Shafer, casa respinge presupunerile spatiale tipice si opteaza pentru claritate printr-o constienta utilizare a spatiului. Suprafata modulului variaza intre 4 si 45 de metri patrati.

 

 

 

  

    Sustain Mini Home

    Casa este o adevarata masinarie “verde”, cuprinzand materiale ecologice si o serie foarte lunga de tehnologii concentrate intr-un spatiu foarte mic, dar locuibil: finisaje numai pe baza de apa sau uleiuri din plante, certificare FSC, ventilatie naturala s.a.m.d. In plus, este moderna, portabila si compacta.

 

 

 

    LoftCube

    O alta unitate foarte mica ce poate fi “plantata” in orice spatiu, fara sa ocupe o amprenta la nivelul terenului. LoftCube reprezinta o solutie ideala si inteligenta, mai ales in mediul urban unde nu te mai poti dezvolta decat pe verticala. La un pret de 55.000 $, modulul poate fi transportat de pe un acoperis pe altul cu ajutorul unui elicopter.

 

 

 

    MicroCompact Home

    Aceasta resedinta micro cuprinde un pat dublu, baie, vestibule, loc de luat masa pentru 4-5 persoane si tehnologii de ultima generatie, la un pret de 50.000 de euro. Avand doar putin peste 7 mp, casa incorporeaza toate necesitatile locuirii intr-un design compact.

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat