Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Amenajarea ieftina a unui apartament mic

Amenajarea ieftina a unui apartament mic

    Proiectul de amenajare interioara a apartamentului Potts Point din Sydney a presupus reamenajarea unui apartament de 38 de metri patrati, cu un dormitor. Arhitectii Anthony Gill Architects au luat in calcul cresterea numarului membrilor familiei, au marit livingul si au rezolvat toate problemele legate de depozitare.
    Centrul ocupat de baia apartamentului a ramas neatins, insa arhitectii au introdus un corp de depozitare format din rafturi, lung de 7 metri, pe intreaga lungime a apartamentului. La un capat al mobilierului, rafturile se dizolva in spatiul bucatariei, iar transparenta lor permite accesul vizual din living in bucatarie. In capatul opus, corpul dulapului inchis separa dormitorul mic al fetitei de spatiul livingului. Patul parintilor este ascuns in acest mobilier, glisand de sub platforma dormitorului din spate in spatiul zonei de zi.
    Arhitectii au creat un mediu bogat pentru activitatile din timpul zilei, minimalizand spatiile de dormit intr-o maniera foarte inteligenta. Materialele folosite sunt ieftine, intregul mobilier fiind construit din cofraje folosite la turnarea betonului. Astfel, amenajarea interioara a apartamentului, realizata cu un buget foarte redus, prezinta o solutie inovatoare pentru reamenajarea ieftina a spatiilor mici de locuit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat