Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Restaurantul Niseko Look out

Restaurantul Niseko Look out

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Japonezii studioului Design Spirits au renovat restaurantul Niseko Look out, aflat aproape de varful muntelui Niseko din insula Hokkaido. Restaurantul este deschis doar in timpul sezonului rece pentru schiorii statiunii. Accesul la sit cu masina sau cu telecabina este imposibil in afara sezonului. Acest lucru a complicat mult procesul de renovare al restaurantului. Materialele au fost transportate cu ajutorul unui vehicul pe senile cu o remorca atasata, muncitorii fiind nevoiti sa parcurga traseul dus-intors pe jos.
    Inconvenientele oferite de pozitia sitului si timpul efectiv alocat renovarii, de doar 45 de zile, au condus in final la un rezultat foarte satisfacator. Din motivele expuse mai sus, arhitectii au fost limitati in utilizarea unei game variate de materiale de constructii. Astfel, singurele finisaje folosite au fost vopseaua, tapetul si lemnul, cunoscut ca reprezentant al identitatii japoneze.
    Conceptul amenajarii interioare a pus in centrul atentiei acoperisurile interioare din sipci de lemn, formate din doua pante, de inaltimi diferite. Efectul iluminarii interioare a fost creat prin amplasarea surselor de lumina deasupra structurilor din sipci. Spatiile dintre sipci, strabatute de lumina, au dat nastere unui ambient cald, cu un sentiment de siguranta, mai evident in momentele in care restaurantul este ocupat la capacitate maxima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat