Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Birourile EF din Brazilia

Birourile EF din Brazilia

    Compania multinationala EF a cautat timp de 2 ani o cladire ce trebuia sa indeplineasca mai multe conditii: trebuia sa fie o cladire destinata unui singur chirias cu un spatiu destinat publicului si care putea sa pastreze aerul tineresc al imaginii companiei. In plus, cladirea trebuia sa fie destul de mare pentru a gazdui toate firmele aceluiasi grup.


    Cautarile, impreuna cu serviciile de consultanta ale firmei de arhitectura ST Arquitetura, au condus la cladirea de birouri proiectata de Carlos Bratke. Proiectul de design interior al arhitectilor ST Arquitetura nu intervine asupra caracteristicilor cladirii, ci mai degraba le foloseste pentru crearea unui spatiu marcat de elemente contrastante.
    Organizarea spatiala, in ciuda zonelor separate vizual: zona publica, birouri, sali de conferinta, sali de cursuri si un call-center, pastreaza un aspect deschis si aerisit in distributia spatiilor si in relatia dintre zonele diferite. Niciun spatiu nu iese in evidenta in detrimentul altuia, iar designul interior privit in ansamblu defineste un spatiu unitar ce indeplineste toate nevoile companiilor. Acest lucru a fost obtinut prin utilizarea intensa a suprafetelor transparente separate printr-o serie de deschideri din sticla colorata. Micile detalii ale amenajarii includ imagini luate din baza de date a companiei. Acestea au fost folosite la toate nivelele cladirii, ofera indicii asupra telurilor companiei si unifica in acelasi timp departamentele acesteia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Archdaily
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat