Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Apartament in Poznan, Polonia

Apartament in Poznan, Polonia

     Acest apartament spatios se afla in orasul Poznan, in apropierea centrului de afaceri Stary Browar si, desi nu prezenta deteriorari semnificative inainte, a fost nevoie de multa munca pentru a-l reconditiona. Cea mai dificila parte din procesul de reconditionare a fost restaurarea acoperisului de cherestea si a vechii pardoseli, dar si curatarea peretilor de caramida.
    Echipa de arhitecti de la Cuns Studio a folosit conceptul unui spatiu deschis ce permite invitatilor o interactiune si o socializare deplina, volumul nefiind divizat in spatii individuale. Singura zona bine delimitata este dormitorul, un refugiu intim unde gasim, langa pat, o cada eliptica si o lampa ce creeaza o atmosfera magica. Proprietarul si-a indeplinit astfel inca un vis, acela de a avea o "cada sub nori".
    Mezaninul este accesat printr-o scara manufacturiata din otel si reprezinta zona de lucru sau, dimpotriva, de relaxare. Designerul a introdus si un hamac in incapere, pentru un plus de relaxare si evadare din cotidian.
    Apartamentul are un home-cinema cu un sistem audio-video bine pus la punct. Proprietarul poate controla si accesa prin smartphone nu numai sistemul audio-video al apartamentului, dar si pe cel de iluminare si incalzire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe ArchDaily

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat