Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Apartamentul Jaffa. Tel Aviv

Apartamentul Jaffa. Tel Aviv

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Apartamentul Jaffa de 100 de metri patrati este pozitionat deasupra portului din Tel Aviv, avand orientarea si deschiderile indreptate spre marea Mediterana. Cladirea, a carei vechime de cateva sute de ani este greu de stabilit exact, ofera o locatie si o priveliste unica.
    Principalul scop al arhitectilor Pitsou Kedem Architect a fost de a restaura structura originala, peretii din piatra, arcele, sectiuni de tavan si materialele originale. Cladirea a trecut printr-un proces de indepartare a interventiilor survenite pe parcursul vietii ei, a tencuielilor relativ noi, pentru a expune starea originala a cladirii. In mod surprinzator, stilul modern, minimalist, a corespuns cu stilul estetic al cladirii vechi. Arhitectii au combinat elementele noi cu cele vechi, pastrand calitatile independente ale fiecaruia, pentru a crea noi spatii ce imbina stiluri si le intensifica prin contrastul creat de diferenta perioadelor.
    Aspectul istoric al cladirii a fost pastrat prin texturile si materialele originale, si prin aspectul exterior nealterat. Interventia moderna a fost exprimata prin deschiderea spatiilor interioare si crearea unui apartament modern, deschis si fluid in circulatii. Materiale precum otelul, fierul, si piesele de mobilier modern intaresc contrastul nou – vechi.
    In ciuda perioadelor de timp diferite, tensiunea si discrepantele dintre elementele originale si cele noi stau in balanta in acest spatiu armonios.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat