Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Baie luminoasa, cu perete din ardezie flexibila, dintr-o casa din Bucuresti

Baie luminoasa, cu perete din ardezie flexibila, dintr-o casa din Bucuresti

    Materialele naturale in amenajari adauga intotdeauna o expresie eleganta, subtila si eleganta. La amenajarea baii din imagine, parte dintr-o resedinta privata din Bucuresti, s-a folosit piatra naturala: travertin pentru pardoseala si ardezie flexibila pentru placarea unui perete.

    Obiectele sanitare au fost alese in linii clasice, oglinda intareste impresia unui spatiu aerisit, iar lumina naturala are un efect impresionant, punctand nuantele si textura naturala a foilor de ardezie flexibila Autumn cu care a fost placat peretele. “Cautam oricum ceva care sa se aplice foarte repede (voiam o pata de culoare, ne gandisem inclusiv la tapet sau la un anumit tip de zugraveala), pentru ca, in cazul in care peste cativa ani de zile vrem să renuntam sau sa facem altceva, sa nu fie necesare lucrari majore. Designerul ne-a confirmat decizia asupra placii de ardezie flexibila: fiind o placa mare, nu incarca foarte mult si scoate în evidenta pardoseala din travertin” povestesc beneficiarii proiectului.

    Mai mult, casa din Bucuresti are si un living placat tot cu piatra naturala, ardezie panel de aceasta data. Tot pentru a sublinia textura naturala a materialului, au fost adaugate trei ferestre si s-au folosit spoturi led cu lumina calda, in plafon.
 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: maria (Sep, Fri 25, 2015 / 15:20)
Wow! Nu m-am gandit niciodata ca piatra naturala poate da un aspect atat de spectaculos unei bai. Ma bucur ca s-a renuntat la clasica faianta in favoarea pietrei naturale. Abia astept sa ii arat sotului meu acest articol. Sunt sigura ca ii va placea la nebunie si asa vom amenaja si baia noastra din noul apartament din Cosmopolis.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat