Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Bar amenajat cu mobilier reciclat

Bar amenajat cu mobilier reciclat

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Designerii firmei Normal au amenajat cocktail barul din Barcelona, reusind sa obtina un rezultat memorabil cu un buget foarte redus. Spatiul a fost organizat in mod radical si au fost folosite resurse alternative: materiale naturale, panouri din lemn, mobilier adaptat, utilizate cu o mare atentie pentru detalii.
    Barul din lemn care se intinde pe intreaga lungime a interiorului a fost finisat cu usi restaurate, de diferite marimi si culori. Sertare vechi au fost remodelate si folosite ca piese de mobilier, tavanul a fost acoperit cu rame de tablouri goale, o oglinda mare ocupa peretele din stanga al interiorului, iar peretele opus a fost finisat cu piatra aparenta vopsita in alb. In unele zone, parchetul inchis la culoare urca si pe suprafetele verticale ale peretilor. O compozitie formata din usi de sertare ascunde accesul spre baia barului din incaperea principala, pastrand coerenta estetica cu restul elementelor folosite in designul interior. Alaturi de aceasta usa, motto-ul barului este scris cu litere din lemn fixate pe perete: “ God save the gin “.
    Prin utilizarea panourilor si mobilierului reciclabil, designul interior realizat cu un buget foarte mic a reusit sa creeze o ambianta surprinzatoare, confortabila si primitoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat