Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Scoala de muzica din Nova Prata

Scoala de muzica din Nova Prata

    Designul interior al acestei scoli de muzica din Brazilia s-a axat pe crearea a doua incaperi izolate fonic, organizate in spatiul generos al unei cladiri istorice din Nova Prata. Configuratia a dat nastere celor doua spatii continue, aflate in legatura directa, dar amenajate diferit si pentru activitati diferite. Propunerea arhitectilor 0E1 urmareste crearea unei experiente bogate prin utilizarea putinor elemente compozitionale.
    Accesul in cladirea scolii este marcat de un spatiu de primire pozitionat intre cele doua incaperi, gazduind receptia si spatiul administrativ. Mai departe, noile spatii ies la iveala, unde studentii pot exersa si interactiona prin schimburi de idei. Interioarele au fost optimizate pentru confortul studentilor si pentru o acustica buna. Tavanul inalt de 3-4 metri a fost pastrat, solutiile de iluminare fiind pozitionate la o inaltime mai apropiata de scara umana, sporind confortul fara a afecta proprietatile acustice ale spatiului initial.
    Piese de mobilier respecta resursele financiare ale scolii. Materialele folosite la fabricarea acestora au fost aceleasi placi de OSB utilizate pentru finisarea peretilor interiori, acordand unitate si continuitate designului interior. Modelele pieselor de mobilier satisfac nevoile diferite ale utilizatorilor spatiului, de la suporturile instrumentelor muzicale la piesele folosite in spatiile administrative.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat