Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Birourile avocatilor Zapata y Herrera

Birourile avocatilor Zapata y Herrera

    Studioul de design Masquespacio a transformat spatiul darapanat al unei galerii de arta in birourile avocatilor Zapata y Herrera. Proiectul porneste de la valoarea istorica a cladirii construita in secolul al XIX-lea, in centrul istoric al Valenciei, fiind adaugate elementele caracteristice ale imaginii firmei: negru, gri si nuante de lemn natural.

    Grinzile au fost reconditionate si transformate intr-un element esential al amenajarii. Lemnul nobil a fost plasat in centrul proiectului pentru a transmite incredere, dar fara a fi scos in evidenta. Nuantele de gri domina spatiul, simbolizeaza stabilitatea si profesionalismul, in timp ce negrul transmite eleganta si seriozitatea cu care firma isi practica activitatea.
    Pe latura stanga a spatiului au fost pozitionate birourile, unde elementul central este reprezentat de o perdea de sipci vopsite in culorile firmei. In spatele receptiei se afla zona stagiarilor definita de accentele de verde oferite de plantele aloe vera. In partea opusa birourilor au fost organizate spatiile de asteptare si sala de conferinte, in care ramele goale din lemn propun o metafora a diplomelor expuse in mod obisnuit in birourile de avocatura.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Dezeen

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat