Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Idei pentru blaturi de baie

Idei pentru blaturi de baie

    Cu toate materialele puse la dispozitie astazi pentru blaturile pentru bai este uneori dificil sa te decizi care este cel mai potrivit. Limestone, marmura, travertin, granit, sanstone toate au anumite calitati pentru care s-ar merita se fie alese. Mai jos o sa va descriem diferitele tipuri de materiala folosite pentru diferitele idei de blaturi pentru bai.
     O diversitate de culori, trasaturi, texturi si modele fac ca marmura emperador light si travertinul classic sa fie cele mai populare blaturi pentru baie. Faptul ca sunt la un pret avantajos si disponibile fac din ele un produs bine vandut atunci cand trebuie sa va incadrati intr-un anumit buget si intr-un anumit interval de timp.
     Blaturile au de asemenea o varietate de culori si modele asemenatoare unei pietre. Una din cele mai bune caracteristici ale unei suprafete solide este aceea ca petele si zgarieturile pot fi recristalizate sau indepartate cu solutii speciale de protectie si intretinere precum cele din gama LTP comercializata in exclusivitate de catre Rock Star Construct.
     Travertinul a ramas unul din blaturile preferate de-a lungul timpului. Varietatea de modele si alegerea intre un model lucios si unul mat face ca travertinul sa fie un material clasic al tuturor timpurilor pentru baie.Preturile variaza in functie de tipurile de travertin dar aproape oricine isi poate permite un dacor simplu din travertin. In cazul acestui material aveti o varietate foarte mare : de la travertin classic cross cut mat si lucios,travertin classic vein cut mat si lucios pana la travertin noce mat sau lucios la grosimi de 2 si 3 cm.
     Desi marmura se pateaza relativ usor, ramane una din ideile preferate de blaturi pentru baie. Deoarece este foarte frumoasa oamenii nu pot rezista acestui stil sofisticat.Daca alegeti marmura pentru baie alegeti culori deschise.Cea mai cautata culoare pentru un blat de baie este marmura alba cu venatura gri sau marmura alba cu venatura maro.Este un stil foarte modern si minimalist.
    Limestone-ul de Vratza este de departe cel mai utilizat blat pentru baie datorita frumusetii si durabilitatii.Rezistent la caldura si uzura,limestone-ul are de departe cel mai bun pret de pe piata.Lustruit, la 2 sau 3 cm grosime este considerat de multi cea mai buna alegere in blatul pentru baie
    Pentru tot ceea ce aveti nevoie la blaturile pentru baie va invitam sa vizitati site-ul www.piatraonline.ro unde veti gasi cele mai frumoase materiale la preturi corecte.

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Obiecte sanitare (May, Wed 01, 2013 / 17:03)
Blatul este important, dar trebuie ales ca parte dintr-un concept mai amplu, impreuna cu obiectele sanitare pe care urmeaza sa le folosim. Anul acesta trend-ul este destul de indraznet, cu contraste si obiecte sanitare care permit spatii generoase de depozitare, chiar si intr-o configuratie minimalista a baii.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat