Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Cafenea mobilata cu structuri din lemn in forma de case

Cafenea mobilata cu structuri din lemn in forma de case

    Casute mici din lemn, pozitionate in interiorul cafenelei din Buenos Aires, Argentina, gazduiesc locuri de joaca si mobilier suspendat atat pentru copii cat si pentru adulti. Cafeneaua Fiii Fun House, amenajata de arhitectul Iris Cantante, este organizata pe doua nivele, la nivelul parterului avand cafeneaua si spatiile de joaca pentru copii, iar la etaj spatiile pentru evenimentele private.
    Arhitectul a proiectat trei casute din lemn numite “fun houses” in spatiul cafenelei, delimitand spatiul deschis in zone distincte. Prima structura gazduieste o masa pentru adulti in timp ce a doua casuta, cu o pardoseala fonoabsorbanta, a fost proiectata pentru locul de joaca al copiilor mici. In a treia casuta, scaune din lemn de forma triunghiulara au fost suspendate de tavan, fiind create leagane pentru copiii mai mari. In aceeasi zona, fotolii suspendate din material textil creeaza alte locuri de sezut atractive. De cealalta parte a gardului ce separa zona copiilor de restul cafenelei, adultii se pot relaxa in fotolii mai mari suspendate de tavan sau pot lua loc la mesele ce populeaza spatiul.
    Tejgheaua barului a fost pusa in interiorul unei alte structuri din metal in forma de casa. Fatadea dubla din sticla a cefenelei dezvaluie structurile casutelor din lemn, vizibile din exterior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

Mai multe informatii pe Dezeen

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat