Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Stejarul deschis si albul suprafetelor fac ca interioarele casei sa straluceasca

Stejarul deschis si albul suprafetelor fac ca interioarele casei sa straluceasca

    Proiectul a pornit de la spatiul existent al casei cu un singur nivel din Prahran, Melbourne, compus dintr-o serie de compartimentari cu functiuni diferite. Prin reorganizarea strategica a parterului si extinderea cu un nivel superior, arhitectii Studio Four au proiectat spatii flexibile, adaptate la dinamica vietii de familie.
    Delimitarea clara a functiunilor de la nivelul parterului a fost obtinuta prin insertia unor forme noi, a deschiderilor controlate si interventiilor subtile la nivelul pardoselii si a tavanului. Conexiunea cu mediul exterior a fost amplificata prin usile glisante, mascate, folosite in mai multe locuri, sporind accesul luminii naturale, a aerului proaspat si imbunatatind aspectul designului. In timp ce gradina din spatele casei a fost pusa in legatura directa cu bucataria, fiind prevazut si un loc de luat masa in aer liber, curtea interioara aduce o mica oaza de verdeata in interior, in extensia livingului.
    Din apropierea casei, etajul abia poate fi zarit printre constructiile din vecinatate. Proiectul a prevazut interactiunea acestuia cu diferitele nivele ale peisajului, de la varful mesteacanilor din curte la perspectivele din indepartare ale orasului, pastrand in acelasi timp intimitatea fata de casele adiacente.
    Pe parcursul interioarelor, paleta restransa de materiale albe cu insertii de lemn deschis la culoare asigura un fundal neutru pentru colectia de arta a familiei. Stejarul American a fost ales pentru culoarea sa delicata, oferind spatiilor o ambianta calma. In combinatie cu albul suprafetelor, materialele fac ca interioarele sa straluceasca prin abundenta luminii naturale reflectata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mai multe informatii pe Dezeen
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: PhyllisPailm (Feb, Sun 12, 2017 / 07:12)
wh0cd924393 [url=http://zofran.us.com/]generic for zofran[/url] [url=http://tetracycline.us.com/]tetracycline[/url] [url=http://avalide.top/]generic avalide[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat