Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Cafeneaua Kale. Un design modern si proaspat

Cafeneaua Kale. Un design modern si proaspat

    Orasele moderne din China urmaresc prin arhitectura si organizare principii de eficienta excesiva, lipsite de latura umana. Prin urmare, ca o reactie in fata mediului urban, cafeneaua Kale ofera oamenilor experienta unui peisaj interior, in care spatiile si finisajele cu utilizari functionale sunt foarte clar delimitate. Arhitectii YAMO Design au folosit “case mici” si copaci abstractizati in crearea unei experiente “in aer liber”, prezentata in fata clientului printr-o aparenta ordine aleatorie, dar intr-o organizare fireasca si functionala.
    Cafeneaua Kale ofera oamenilor un design proaspat, modern, in conditiile in care imaginea obisnuita a cafenelelor din Binjiang, China, este una obscura, in stil rural. Ambianta obtinuta a stabilit o identitate unica a brandului cafenelei, la intrarea acesteia pe piata. Simbolurile puternice ale designului au definit stilul si nucleul designului pentru viitorul lant de cafenele.
    Compartimentarea spatiului este realizata prin “casele mici” ce integreaza toate functiunile: barul, toaletele, accesul principal, separeuri. Simplificarea si reducerea factorilor tehnici cat si refolosirea catorva materiale au redus bugetul necesar, dar in acelasi timp au garantat calitatea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Archdaily
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat