Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Clubul My Squash. Design interior

Clubul My Squash. Design interior

    Clubul My Squash nu ofera doar sase terenuri profesioniste de squash, ci este si un club in care poti practica lectii de dans, aerobic, yoga si arta, sau unde pur si simplu te poti relaxa.
    Principalul scop al designului interior, realizat de Kreacja Przestrzeni Studio, a fost de a crea un spatiu deosebit care sa convinga vizitatorii sa-si petreaca timpul liber in acest mediu relaxant. Proiectul se detaseaza de centrele sportive conventionale. Distributia spatiilor se face din zona centrala, amenajata cu un bar-restaurant si locuri largi de relaxare cu canapele confortabile. Folosirea culorilor pe un fundalul alb stralucitor genereaza interioare moderne si surprinzatoare, cu o perceptie clara a spatiului.
    Designul practicat de firma de arhitectura, commercial sau privat, exprima o sensibilitate estetica naturala si dorinta de a crea spatii placute, moderne, surprinzatoare si pline de vitalitate.
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Ella (Feb, Sat 19, 2011 / 14:15)
Daca ai un club, si vrei sa il amenajezi, Firma SpaceArt, creeaza amenajari interioare pentru cluburi unicat pe baza de led, fibra optica si solutii speciale. Mai multe detalii, produse puteti vedea chiar pe siteul lor : http://www.spaceart-shop.com
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat