Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Magazinul de inghetata Snow Picnic

Magazinul de inghetata Snow Picnic

    Arhitectii Torafu au amenajat un magazin de inghetata din Nakano, Tokyo, in care clientii pot urmari modul unic de preparare: azotul lichid este amestecat cu sucul concentrat, oferind spectacolul productiei instantanee a inghetatei.
    Intrarea este marcata de fatada de sticla de pe intreaga latime a spatiului. Organizarea spatiului cuprinde trei zone cu inaltimi diferite ale pardoselii, ce conduc catre punctul cel mai inalt al spatiului: tejgheaua unde este preparata inghetata, vizibila din toate punctele magazinului si din exterior.
    Prin tratarea diferita a pardoselii, arhitectii au reusit sa transforme spatiul mic in trei zone distincte. Tonurile deschise ale interiorului contrastante cu baile si spatiul administrativ finisate cu negru, masa centrala finisata cu aceleasi placi de gresie intalnite la intrare, stalpii existenti din lemn si culorile peretilor creeaza un echilibru intre nou si vechi, intre materialele noi si cele reconditionate.
    Arhitectii au reusit sa creeze un spatiu primitor si familiar, populat de plante, ce gazduieste modul unic de preparare a inghetatei, pastrand in acelasi timp aspectul unui laborator cu fum alb iesind din tejgheaua inchisa la culoare.

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Spoon

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat