Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai

A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai

 

A treia editie GIS, cu 350 de arhitecti si designeri, pe 27 si 28 mai

GIS - Expoconferinta Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat are loc pe 27 si 28 mai a.c., la Bucuresti. Evenimentul aflat la a treia editie se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu solutii pentru interioare si tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

6 workshop-uri de arhitectura de interior si design la GIS 2013

Arhitecti si designeri de renume international vor sustine workshop-uri specializate de arhitectura de interior si design in cadrul Expoconferintei Internationala de Arhitectura de Interior, Design si Iluminat GIS.

Workshop-urile vor avea ca tematica: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

Prezinta:
David Atkinson, Lighting Designer si Specialist in iluminat, Lighting Design Award 2011, 2010, 2007 | Dipl. Ing. Judy Hanel, Designer de interior la Dreimeta, European Hotel Design Awards 2012 | Lucien Gumy, Designer, Marele Premiu D3 Design Talents Awards 2013.

Arhitectul si designerul italian Giorgio Borruso este invitatul special al GIS 2013. Printre speakerii editiei din acest an se mai numara: Martin Gran, CEO al Snøhetta Design si Partener in cadrul cunoscutului birou international de arhitectura Snøhetta, Președintele Consiliului European al Arhitecților de Interior - Joke van Hengstum, și Dr. Ozgen Osman Demirbas, membru al consiliului International Federation of Interior Architects/Designers (IFI) si prodecan al Facultatii de Arte Plastice si Design din Izmir, Turcia.

Evenimentul este organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in colaborare cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers.

Mai multe informatii pe www.iegis.ro

Foto: DALD -  http://www.dald.co.uk/

        DREIMETA - http://www.dreimeta.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: highest rated canadian pharmacies (Oct, Sat 26, 2019 / 16:25)
legitimate canadian mail order pharmacies
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]canadian pharmacy online[/url]
Nume: PhyllisPailm (Jan, Tue 24, 2017 / 12:15)
wh0cd621906 [url=http://lasix.us.org/]Lasix[/url] [url=http://cafergot.us.com/]Cafergot With NO RX[/url] [url=http://buynolvadex.us.com/]nolvadex online[/url] [url=http://buysynthroid.us.com/]synthroid lowest prices[/url] [url=http://cialisdaily.us.com/]Order Cialis[/url] [url=http://buyhydrochlorothiazide.us.com/]hydrochlorothiazide[/url] [url=http://diclofenacsodium.us.com/]diclofenac sodium[/url] [url=http://tenormin365.us.com/]view site[/url] [url=http://kamagraonline.us.com/]kamagra[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat