Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Aspecte juridice si practice pentru dezvoltarea energiei regenerabile in Romania

Aspecte juridice si practice pentru dezvoltarea energiei regenerabile in Romania

    Aspecte juridice si practice pentru dezvoltarea energiei regenerabile în România
    ENREG ENERGIA REGENERABILA®
    09-11/04/2014, Expo Arad International


    Cea de-a VI-a editie a ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare târg pe energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera România-Ungaria-Serbia, revine între 9-11 aprilie 2014, la Expo Arad International. Evenimentul va oferi vizitatorilor pe lânga partea de expozitie o serie de evenimente conexe în domeniu. Experti si persoane cu putere de decizie se vor întâlni pentru schimb de informatii cu privire la inovatii promitatoare, aspecte juridice cu privire la energiile regenerabile, noi trenduri, cele mai noi tehnologii si solutii orientate spre practic .

    Ziua primarilor este evenimentul conex care vine în sprijinul autoritatilor publice locale si este organizat de catre REECO în parteneriat cu Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 09 aprilie 2014, la Expo Arad International si va prezenta participantilor detalii si informatii despre interesul autoritatilor locale pentru producerea energiei regenerabile s i rolul biomasei în încalzirea centralizata. De asemenea, vor avea loc prezentari ale expozantilor s i expertilor din domeniu.

    Reprezentanti ai unor institutii de prestigiu vor sustine prezentari despre: Noi realizari în industria cu efect de sera. Sere închise si pasive; Contracting - Solutia Dvs. pentru Eficienta Energetica si Realizarea unui grup Task Force ca instrument dedicat autoritatilor publice locale pentru sustinerea investitiilor de producere a energiei curate reconvertind terenurile marginale: Proiectul M2RES. Printre referenti se numara : Catalin DRAGOSTIN, Director EnergyServ Romania; Marius M. BALAS, Conf. Univ. Dr. Eng. Gheorgha SIMA, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad; Sabina VASIU, Director Vânzari Proenergy Contract Installations SRL, România; Manuela DRAGHICESCU - Director Executiv APSNE SUNE, România; Levente BOGNAR, Viceprimar al Municipiului Arad si Ionel CHIRITA, Presedinte Asociatia Partener pentru Administratie Publica Locala Bucuresti.

    IBEF - International Business Exchange Forum da loc an de an unei întâlniri între experti din Serbia, Ungaria si România, din euroregiunea Dunare - Cris - Mures - Tisa, care discuta probleme legate de energiile regenerabile si posibilitati de colaborare între tari. Anul acesta evenimentul va avea loc pe 09 aprilie 2014 la Expo Arad International.

    În vederea atingerii obiectivelor 20-20-20 pâna în 2020, CERE-Centrul de Excelenta pentru Energii Regenerabile, Eficienta Energetica si Mediul Înconjurator din Viena, Clusterul de Energii Sustenabile din România - ROSENC si REECO organizator international de târguri si conferinte la nivel european va organiza workshop-ul Eficienta Energetica - Calea spre Dezvoltare Durabila . Realitati s i Oportunitati pe 9 aprilie 2014.

    Ziua consultantei legale reuneste: proprietari de companii, consilieri în energie, companii de consultanta, banci, producatori de energie, asociatii, cercetare si dezvoltare, dezvoltatori de proiecte cu avocati de prima clasa, activi în sectorul energiei regenerabile pe 09 aprilie 2014 la centrul de afaceri Expo Arad International. În cadrul evenimentului vor fi dezbatute subiecte ca: Aspecte legale pentru proiecte de biomasa în România (cogenerare, biogaz, energie din lemn); Proiecte de microhidrocentrale si aspecte legale si Cadrul juridic pentru parcuri fotovoltaice în România. Evenimentul este sponsorizat de Cabinetul de Avocatura Hastegan din Timisoara.

    În paralel cu târgul, va avea loc pe data de 10 aprilie Forumul LED, organizat în colaborare cu Comitetul National Român de Iluminat. Evenimentul va prezenta aspecte ale iluminatului LED, care evolueaza extrem de rapid si care creeaza oportunitati care nu erau posibile înainte de aceasta tehnologie.


     Pe 11 aprilie 2014 vizitatorii târgului vor putea participa la Forum. Cariera în industria energetica care este organizat cu scopul de a sprijini studentii, proaspat absolventii sau tinerii profesionisti în cautarea unui loc de munca în domeniu sau care doresc sa se informeze cu privire la anumite prezentari sau proiecte sustinute de reprezentanti ale unor universitati si companii importante sau cu privire la posibilitatea de a participa la diverse programe sau traininguri care sa îi ajute în formarea lor profesionala spre o cariera de succes în acest sector.

    Aceste evenimente conexe le sunt oferite participantilor în mod gratuit si se adreseaza : arhitectilor, electricienilor, dezvoltatorilor de proiecte, companiilor de cercetare si dezvoltare, operatorilor, producatorilor, primarilor, autoritatilor publice locale, studentilor si altora.

    Pentru mai multe informatii despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteti vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

 

 

Despre REECO:
Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri si conferinte din Europa, în domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice în constructii si renovari. Din 1997 si pâna în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 9 târguri si 60 de conferinte organizate anual, de catre aproximativ 50 de angajati în România, Germania, Austria, Polonia si Ungaria.

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZI II SRL
B-dul. Revolu iei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230999
Fax: +40 (0) 257-230998 oprea@reeco.ro www.reeco.eu

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat